sadsad x
asdasd
İTHAL

Arap zamkı(Gum Arabik) Tane

Fiyat
:
30,00 TL
Havale ile
:
29,40 TL
1271.19 Parapuan
:
1271.19
Seçiniz
:

250gr

500gr

1kg

Not
:
Paylaş:
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  •           Arap zamkı(Gum Arabik)
    Adı: Gum Arabik 

    Ambalaj: 250 gr-500 gr -1 kg
    Menşei:Sudan    Arap zamkı(Gum Arabik)-1kg

    Adı: Gum Arabik
    Ambalaj: 1 kg
    Menşei: Sudan

       Arap zamkı(Gum Arabik)-1kg

    Adı: Gum Arabik
    Ambalaj: 1 kg
    Menşei: Sudan

    KULLANIM ALANLARI

        Arap zamkı gıda formülasyonlarında katkı maddesi ya da ingrediyen olarak farklı amaçlarla ilave edilmektedir.
            Gıda katkı maddesi olarak arap zamkı en yaygın şekerleme endüstrisinde kullanılır. Şeffaf şekerlemelerin üretiminde arap zamkı sakkarozun (sofra şekeri) kristalizasyonunun engellenmesi, ürünün istenilen yapısal ve ağız hissi özelliklerinin iyileştirilmesi için formülasyona katılır. Sakız, nuga ve marşmelovda stabilize edici özelliği için kullanılan arap zamkı; karamel ve yumuşak şekerlemelerde emülgatör olarak ürünün genelinde yağın homojen dağılmasını sağlar.
            Meyveli ya da gazlı içeceklerde arap zamkı emülgatör olarak işlev görür. Suda çözünürlüğü yüksek ve asit ortamda kararlı bir katkı maddesi olan arap zamkı kola özütünü ya da meyve aromasını kaplayarak çökelmeleri engeller. Toz içecek formülasyonlarında doğal meyve sularındaki opaklık, ağız hissi ve görünüşü sağlamak için arap zamkından faydalanılır. Ayrıca düşük kalorili ya da diyetetik içeceklerin imalatında arap zamkı ürünü diyet lifi bakımından zenginleştirmek için kullanılır.[1]
            Arap zamkı dondurmalarda stabilizatör, fırıncılık ürünlerinde kıvam verici ve yağ içeren muhtelif gıdalarda emülgatör olarak yaygın kullanılan bir katkı maddesidir.
        Arap zamkı kozmetik sanayinde çeşitli losyon ve kremlerin bileşimine stabilize etmek, akışkanlığı azaltmak ve sürülme özelliklerini iyileştirmek için ilave edilir. Ayrıca sıvı sabunların üretiminde kullanılan arap zamkı köpüğün kalıcılığını arttırır.
        Tekstil endüstrisinde selülöz esaslı kumaşların boyanmasında kullanılan boya karışımlarında arap zamkı kıvam verici olarak işlev görür.
        İlaç endüstrisinde emülsiyon formundaki preparatlarda stabilizatör, tabletler için ise bağlayıcı olarak kullanılır.
        Boya, mürekkep vb ürünlerin formülasyonuna arap zamkı viskoziteyi kontrol etmek için; suluboyada ise bağlayıcı olarak eklenir.

    -ARAP ZAMKI BİR GIDA KATKI MADDESİDİR. DİREK OLARAK TÜKETİLDİĞİNDE ;ALERJİ, İSHAL , ANTBİYOTİKLERİ ENGELLEME VE BİR ÇOK OLUMSUZ SAĞLIK SORUNUNUA NEDEN OLABİLİR.
    DİREK OLARAK TÜKETMEDEN ÖNCE LÜTFEN DOKTOR, DİYETİSYEN YA DA BİR SAĞLIK PROFOSYONELİNE DANIŞINIZ.

Whatsapp Destek Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.